Hiihtomatkoja

Tämä sivu on jäänyt tähän melkeimpä puolivahingossa. Kovalevy on pari kertaa hajonnut ja päivityksessä olen onnistunut muutaman sivun kadottamaan. Siksi dokumenttia ei hiihtomatkoista löydy kuin muutaman matkan osalta.

90-luvun lopulla / 2000-luvun vaihteessa tehtiin muutamana peräkkäisenä vuonna matka Saariselälle viikoilla 48 ja 49. Pari bussillista. Omille asiakkaille mm. suksihuolto päivittäin Riekonkiepin autotallissa. Ne olivat hienoja viikkoja. Kumppanina oli tuolloin J&M Launokorpi Kemiöstä. Heidän kanssaan tein myös muutamia suunnistusmatkoja Jukolan Vïestiin ja mm veteraanien MM-kisoihin Liettuan Nidaan 2001.

Sitten käytiin n. 10 vuotta ensilumilla kuvan maisemissa Ruotsin puolella. Parhaimmillaan oli 2 bussia ja 78 asiakasta mukana. Tuolloin kumppanina Tilausliikenne Teuvo Heikkilä / Reijo Salokannel. Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja nyt ei ole muutamaan vuoteen käyty missään.

Eihän tämä tähän lopu. Jotain varmaan viritellään kunhan taas saadaan virtaa ladattua...2013-2014 talvella ainakin johonkin massahiihtoon joku muutaman asiakkaan juttu ????