Maastohiihdon asiantuntijaliike

Page
Menu
News
Olet täällä:   Etusivu > Palvelut > Tiedote Fischer-suksien ennakkotilaajille

Tiedote Fischer-suksien ennakkotilaajille

Arvoisat Fischer-suksia XCsporttipalvelusta ennakkoon keväällä 2021 ja myös loppukesällä / alkusyksyllä tilanneet asiakkaat. Teitä on joitakin kymmeniä. Kirjoitan tämän tiedotteen niin, että ei tarvitse kaikille erikseen samaa naputella.

Maahantuojalla on ollut vaikeuksia saada maahan suksia. Yleensä ns kilpamallin kilotilaussukset ovat olleet jo elokuussa meillä. Mistä tämä johtuu...siihen on varmaan moniakin syitä, meille niistä ei ole senkummemmin tiedoitettu. Viime talvena teimme päätöksen maastohiihtovälinetoiminnan supistamisesta, joka myöhemmin johtaa sen kokonaan päättymiseen. Se varmasti osaltaan vaikuttaa ainakin siihen, että meidän tilaukset eivät ole ihan niitä ensimmäisiä joita toimitetaan. Toki meitä on jopa hieman yritetty imarella syynä siihen, miksi meidän sukset pitää valita tarkemmin? On kuitenkin niin, että suuri osa suksista on valittavissa niin, että pelkkä numeroiden lukutaito riittäisi = suksen loppujäykkyys = FA-lukema. On totta, että on helpompi heitellä laatikoihin vain mediumia, stiffiä ja Xstiffiä lukematta / etsimättä oikeita lukemia. Olen tarkoituksella ohjannut nyt syksyllä tulleita tilauksia toiselle merkille jos sillä merkillä ei ole asiakkaalle väliä. Tämä juuri siitä syystä, että sitä saa ja nopeasti. Meille on luvattu, että saisimme tilatut Fischer-sukset marraskuun aikana. En aio juurikaan enempää painostaa, koska jatkoa ajatellen sillä saattaisi olla negatiivinen vaikutus yhteistoimintaan. Kuitenkin olo tuntuu "päähänpotkitulta". 24 vuotta olen tätä tehnyt. Tiedän, että sillä on ollut jopa jossain määrin valtakunnallista merkitystä. Alueelleisesti suksikauppamme on merkittävä ja erityismerkiys sillä on tässä Ruotsinkielisen alueen rajalla.

Itse yritän olla kärsivällinen ja toivon, että te asiakkaat jaksatte myös. Jos tuntuu siltä, että ette jaksa odottaa tilauksenne saapumista, pyydän ilmoittamaan siitä. Itse en yksittäisten suksiparien tilausta voi peruuttaa, otan ne sitten "hyllyyn" myyntiin.

« Edellinen  |   Ylös  |   Seuraava »
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu