Maastohiihdon asiantuntijaliike

Sivu
Menu
Uutiset
Olet täällä:   Etusivu > Palvelut > Tiedoite Vauhdin rullasuksista 2022

Tiedoite Vauhdin rullasuksista 2022

" TIEDOTE 5.4.2022

VAUHTI SPEED OY:N MARRASKUUSSA 2021 SATTUNEEN TULIPALON SEURAUKSENA VAUHTI RULLASUKSIEN VALMISTUS JA TOIMITUKSET KESKEYTYIVÄT

Marraskuun lopussa syttynyt tulipalo tuhosi Vauhdin Joensuun tuotantolaitoksen kokonaisuudessaan, jonka seurauksena yhtiön rullasuksituotanto on ollut keskeytyneenä. Palon johdosta Vauhti ei pysty valitettavasti toimittamaan Vauhti rullasuksia vuoden 2022 aikana. Rullasuksien valmistus ja toimitukset alkavat normaalisti vuodesta 2023 eteenpäin. "

Tässä se mitä Vauhti Speed virallisesti tiedoitti.

Saamamme tiedon mukaan myös komponentti-/varaosavarasto tuhoutui, joten myöskään varaosia ei pystytä toimittamaan.

Meillä on varaosia jonkinverran varastossa. Ne jotka ovat loppu, merkitään verkkokauppaan: " LOPPU ".

Skate-suksien varaosapyörien osalta haemme ratkaisua siten, että voisimme tarjota Marwen pyöriä tilalle. PSS-suksien osalta ratkaisu on jo valmis ja tulee myyntiin viikolla 15. Alumiinirunkoisiin yritämme saada teetettyä sovitteet pyörän ja rungon väliin jolloin Marwen pyörät sopisivat myös niihin. Otamme testiin myös toisen merkin vastaavan kumipyörän ja jos se vastaa odotuksia, myymme sitä korvaavana tuotteena.

13.4. sain juuri tiedon, että alumiiniset sovituskappaleet joilla saamme kaikki Marwen sk-pyörät sopimaan kaikkiin Vauhdin Skate-rullasuksiin (Skate PSS, Skate 4 ja 5 sprint, Sk 4 Sprint Jr, ja Skate 650  ) ovat valmistuneet. Saan ne huomenna ja odotan innolla, että pääsen sovittamaan pyöriä.

                 

Nyt olis sovitteet valmiina. Marwen pyöriä saa nyt siis kaikkiin Vauhdin ( Skate PSS, Skate 4 ja 5 sprint ja Sk 4 Sprint jr ja Skate 650  ) Skate-rullasuksiin. Ovat verkkokaupassa myynnissä.

PSS-Wide Classic suksien etupyörä on mahdollista korvata toisen merkin pyörällä, mutta pyörän ja haarukan väliset sovitteet pitää viritellä itse, niitä emme yritä teettää ( pieniä sarjoja ei vaan kannata teettää ). Takapyörän lukkoratkaisu on teknisesti erilainen kuin muissa merkeissä. Sitä on erittäin vaikea korvata. Olemme pahoillamme, että emme pysty toimittamaan siihen varaosaa kaudelle 2022 sen jälkeen kun varasto on myyty loppuun.

« Edellinen  |   Ylös  |   Seuraava »
Sivu
Menu
Uutiset
Sivu
Menu
Uutiset

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu